festbilden som beskriver mig och är min favorit

Måndag och halva tidag har nu gått. Och jag har luggit hemma i min sköna säng och sovit. Men ikväll ska jag ut och njuta av min ungdom. Aaayeee. Hoppas bara vädret inte blir sämre, då tror jag jag stannar i min säng. haha.  

helsingfors shopping


den där känslan av lycka och hat och förvirrad och blä

Tog fram vår lilla digikamera då jag imorgon ska till Hesa för att titta på JB, och hittade lite bilder från Thailand förra året. DÖ. Jag saknar det så jävla mycket. Nåja, tåget går halv åtta imorgon så nu ska lilla jag lägga huvudet på dynan och börja sussa. Natipuss ♥

lördag och vadfan jag har humörsvängingar


för att fuck you och alla dina kritiseringar

Det värsta med denhär skoldagen. Gymnastik timmen. Det bästa med denhär skoldagen var att min finska presentation gick helt jävla bra. Och det värsta med själva torsdagen..vädret och att fysik provet för denhär perioden är imorgon. Men det bästa, två favoriter kommer hit snart. ♥

kanske det inte känns rätt och pirrigt endå

Det är tisdag. Jag har skrikit. Jag har firat en av mina bästa vänner. Jag har kört mopo. Jag har ätit med Lilli. Jag har pussats. Jag har börjat hata socialen mera. Och jag har blivit besviken. Sammanfattningen av denhär tisdagen är nog endå en jäkla skit dag. Såna dagar finns. Men fuckit. yolonolohejdå. 

är det världens lyckligaste om man inte kan sluta lee

Gårdagen var en bra dag. Och denhär dagen. Fick ett leende på läpparna när jag vaknade. Men nu sitter jag här med magsmärtor och måste öva på prov. Slutbetyget närmar sig och jag är så jäkligt trött. Fyfan hejdå. 

en dag från helvete som varit jäkligt bra

En konstig dag. Massor med ragetårar. Fuckthisshit moments. Lycka stunder. Somnar med ett leende på läpparna idag. ♥

en lyckodag i ett lyckoliv

Idag. Ingenting speciellt har hänt. Men endå något speciellt. Ett lyckoslag som träffade mitt hjärta. Jag känner mig osäker. Lycklig. Förvirrad. Jag ska inte tänka mera. Hejdå. 

"mä tarvitsen sua, tahdon suudella sua"

Känns helt okej idag. Allt känns lyckligt och jag känns lycklig. En jävlit bra dag. 

Allt och ingenting är fel och jobbigt

Jag vet inte vad som är vad. Vad som har hänt. Vad jag varit med om. Vem som är seriös. Vem som är snäll. Jag fattar ingenting. Allt känns lite för mycket. Jag vill bort. Inte vara hemma. Inte vara någonstans. 

för att du vet det är ju bara sån jag är

Testade en ny rosa färg igår oh resultatet blev en jäkligt stark rosa färg. Öppet hus i skolan idag och det är lördag. Två vanliga lektioner och när jag kom ut till smurfen var akkun död. Nåja. Humöret är lite sisådär. Ikväll smäller det. Och jag tänker dansa som sista dagen. Lol. Solf aayeee. Hejdå noobs. 

jag är inte kär nej jag vill bara ha dig

vill du ta min hand
kittla mig med dina fingerspetsar
pussa på mitt ansikte
säga att jag är söt
låtsas att du älskar mig
säga söta saker som får mig att smälta
ge mit pussar på pannan
och på morgonen smyga ut
söndra mitt hjärta
det är det jag vill ha
glöm kärleken
för det är inte den jag vill ha 
det är ju dig och inte något hjärta

ibland är det bara det finaste livet har att erbjuda

Och denhär dagen. Mitt rosa bankkort är uthämtat. Mina lila glasögon bäställda. Min rosa hårfärg köpt. Alla roliga drycker till helgen fixade. Och min väska och jag själv är hos Ella. Godnatten.


så varför finns det så mycket jag inte vill känna

Ett gammalt foto. Ett gamalt leende. Fuck this. Jag vet inte är mitt svar på alla frågor. Jag kan inte. Jag bryr mig inte. Orka vara jobbig. Orka bry sig. Finns det någon mening? Med allt. Att lyssna men inte förstå. Att lyssna men göra emot. Varför. Nä. Jag mår skit fysiskt idag. Och det påverkar allt. Så blä. Gossip girl och godnatten nu. Hejdå.