Vad fan är det för fel på att vara exakt likadan tillbaka

Får man känna hat för någon man älskat så länge? Får man vilja slå sönder hela jävla världen för att man är på dåligt humör? Får man vilja supa huvudet fullt för att inte känna sorg, för att inte känna saknad, för att inte känna alla jävla fucking känslor? För nu fan är det dåligt. Nu fan vill jag bara slå sönder ansikten och kasta sönder saker. Näfan. Slut på trevliga ansikten och förlåtanden. För vad i helvete får man tillbaka. Intettjävlaskit. 

för att det inte alls känns bra

 

god jul bitches
det är det där lilla speciella jag söker
jag vet inte vad som är det rätta nu just

 
Idag är en sängliggardag. Orkar inte med något, orkar inte tänka, orkar inte bry mig om något. Mitt huvud känns som om det exploderar vilket sekund som helst. Fyfan för denhär helgen. 

ibland är det bara ett enda jävla helvete alltihopa

 

förvirrad så in åt helvete

 

det värker inte bara i hjärtat utan hela kroppen

 

det är så svårt men endå så lättJulklappar handlade och allt känns faktiskt helt okej. Och enda julfeelisen jag har är att jag längtar tills jag får öppna mitt paket och dra upp sidenbandet och känna mig som ett rikemansbarn, hahahaha.

vad är rätt att känna och inte känna?

Två gamla bilder. Och ikväll ska jag försöka socialisera mig med vänner och inte hosta ihjäl mig. 

när vi inte hade några bekymmer

 

det finns ingenting vackrare än ditt leende

För mycket festande, för lite kläder och förlorad sömn. Slutade med att jag ligger med världens förskylning. BLÄ. 

svenska toner i våra öron och leende läppar

Igår var niorna uppklädda och inträngda i en liten sal. Så jag tejpade limousine på min skitiga mauto och kom och skämde ut både mig själv och foxell när jag hämtade henne. Men ganska många skratt fick vi ut av det. 

jag minns inte hur det känns att vakna upp utan ångest

Och nu ska jag vara riktigt ärlig. Den här dagen började med tårar av oklar orsak. Fortsatte med stress. Sen körde vi på lite gå på stan i obekväma klackar. Men höjdpunkten, har umgåtts med mina niggabros. Och jag avslutar dagen fittig och sur. Att duscha med bara en arm är inget jag föredrar. Godnatt.