kan man va känslokall?

 
Fredag bitches! 

för att du ska få svaret på din fråga

 
Fick en fråga hur jag sminkar mig. Så jag ska försöka förklara så bra som möjligt nudå. 
 
Först lägger jag foundation (Maybelline) under ögonen, runt näsan och på andra ojämnheter. Sen tar jag löst puder (Rimmel) och lägger på hela ansiktet. Ögonbrynen målar jag sen och andvänder mig av en penna (Rimmel). Sen läger jag ljusaste beiga färgen från ögonskuggspaletten (Rimmel) längst in på ögonlocken. Efter det tar jag mörkaste färgen och penslar på/duttar lite längst ut vid ögat och gör runda rörelser vid ögongloben. Ibland lägger jag också svart ögonskugga längst ut. Och så lägger jag alltid lite under ögat längst ut. Eyelinern (Loréal) smättar jag nu bara dit som den kommer. Sen böjer jag ögonfransarna och smetar på mascara (Rimmel). Bruk påta in lite kajal också under ögonen i något skede. Och till slut pudrar jag på solpuder (Rimmel) på kindbenen, pannan och lite på näsan. Bruk smet på läppstift också med det gör jag alltid i bilen så läppstiftet finns inte med på bilden. 
 
Känner mig äckligt pinsam nu. Men hoppas du fick svar på din fråga.

för jag ville inte att det skulle sluta såhär

Med en förändring i håret har jag börjat klä mig som jag själv igen. Okej blä vafan skriver man i bloggar? Nå ja ha haft min första dag vid föregångarna och det är typvärldenstråkigasteställe. Sen så har jag ju kört runtomkring i vasa framochtillbaka tjugo varv och så träffade jag en efterlängtad vän. Och nu. Nu vill jag sova. 

för hur ska man veta om något är äkta?

 

känslor som jag inte vill känna

 
Jag kan inte. Kan inte gå vidare. Kan inte påbörja något nytt. Varför kunde han bara säga hejdå och gå vidare så snabbt? Bli lycklig med någon annan bara sådär. Och jag. Vet inte vad jag ska göra. Mår så bra emellanåt. Men på natten, kryper mörkret omkring mig i min ensamma säng. Och mitt huvud blir överfullt av tankar och känslor. Ångestattacker och sömnlösa nätter. Jag klarar inte av det här. Jag vet inte vad jag vill. Vad jag behöver. Vad som är rätt. Kan jag få äkta känslor för någon. Eller leker mitt hjärta och mina tankar med mig. Vad händer med mig? Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Hur jag ska kunna säga hejdå till det förflutna. Alla minnen suddas ut. Jag minns inte allt lika klart. Men. Jag minns känslan. Känslorna. Hur jag inte somnade ensam. Hur ja kunde krama om den personen. Som gjorde allting bra, bara genom en kram. Jag fäller inga tårar. Men jag gråter. Så mycket. Så jävla mycket. Av alla fel jag har gjort i mitt liv. Så var han det ända rätta. Jag vet att det aldrig kommer bli igen. Men jag kan inte gå vidare. Jag vet inte varför. Jag vill gå vidare. Jag behöver det. 

känslan av att inte veta något

 

tusen känslor tusen tankar

På torsdag kommer jag hem pojkar och flickor! 

chansen att komma bort från allt en stund

Känns såhär passligt underbart här. 

kärlek är en lögn det är så livet är