mina trogna tjänare

 
2011 var som vita, 2012 inte så mycket längre, 2013 gick dom sönder på insidan. Nu är det 2014 och jag hoppas på ett till år med mina älsklingar. För dom är så sjukt bekväma nu för tiden, nya är ju så obekväma.. 

när jag ser på dig ser jag hela min värld

 
Nu ska tösen köra iväg till internate! 

våra hjärtan

 
Har glömt att visa vad jag köpte i 18-års present till min Benjamin. Även fast han fyller först nästa vecka fick han halsbandet redan för en månad sen, för ingen av oss orkade vänta. Hihi. 

att tänka för mycket


roadtrip!

 
Igår laddade jag och Henni upp med energidricka och mat, tankade upp mauton och köpte säkringar. Sen styrde vi iväg mot, maxmo. Det bästa med det hela var ju att vi körde 10-20km extra för att vi inte visste var vi skulle svänga. Men efter många om och men var vi framme, där körde jag och Henni igång festen med redbull! Dansade vals, spelade hänga gubben och talade bort resten av kvällen. Tolvtiden satt vi oss tillbaka i smurfen och körde mot vasa. Och hur mycket snabbare hemvägen gick är nästan bara pinsamt..

du kan inte stänga av det

 
Fredag, vaknade bredvid min pojkvän och kvällen tillbringar jag med min bästa vän. Och nu på dagen har jag fixat ihop en gryta som är på fjärde timmen i ugnen. Skruvat småsaker på moppebilen med pappa och nu ska jag lägga mig i solen ett par timmar. Glad fredag! 

vägen till hjärtat är genom magen

 

två konstiga bilder från idag


leende guldbruna ögon

 
Gårdagskvällen och natten spenderade jag i Benjamins och Mickis lilla rum vid internate. Och imorse försovde jag mig med några timmar..så nu är jag rejält efter med allt jag ska ha gjort idag. Nåja bara att börja nudå, glad onsdag! 

sommarkänslor

 
Öppnade stora fönstret och solar i min säng..känns rätt så underligt. Men varmt och skönt för jag är sjuk så har inte lust att ligga i blåsten och frysa ihjäl. Men jaa glad tisdag! 

kalla vindar och bastumys

 
Kom just hem från villamys och nu ska jag bara ta det lungt resten av dagen och se nån film. Hoppas ni hade ett riktigt trevligt påsklov! 

vi tillsammans


långhelg full av kärlek

 
Igår hade vi frukost på säng och myste hela dagen och lagade god mat tillsammans. Badade lite och fick besök av några favorit brudar. Somnade sent efter en lyckad dag och idag vaknade vi och åt jordgubbar och vattenmelon. Ikväll packar vi väskan och far iväg till sundomskärgård igen. Glad påsk! 
 
 
 

godmorgon lördag

 

tulpaner och kärlek

 
Idag har jag och Benjamin svärt och fått lejdon på hyllor som vi hängt upp. Men vi fixade det till slut! Dessutom tog jag tid till mig och fixade ihop en lasagne till oss. Och nu pojkar och flickor ska jag och min kärlek krypa ner i vårt fort och se en film. Glad fredag på er! 
 

fångad av en stormvind

 
Denna torsdag spenderar jag och Benjamin kvällen med mina föräldrar på vår villa. Hoppas ni har en trevlig dag! 

att bli omfamnad av dina armar

 
Ber om ursäkt för glest med inlägg här..
 

dansar på dunkuddar

 
Idag har jag målat som en tok och glömt bort att äta. Men nu äntligen ligger jag i min säng och äter världens godaste nötter och ska lägga på en film. Godnatt! 

glada dagar

 
Har sprejjat kvistar vita, blåst ur ägg, målat, skrivit och fixat. Och dessutom lagat mat idag. Känner mig riktigt duktig! Glad måndag! 

Svarar på en fråga

Fråga: Var har du laga dedä öron "studd" liknande me en sånde pinne?
 
Svar: Jag antar att du menar min industrial? Annars blir detta pinsamt för mig. Men ja den lagade jag vid lävistyspaja. Helt okej ställe lagade napakorun där också. Men om du funderar på att laga industrial så ska du vara beredd på att inte kunna lägga på en mopohjälm utan smärta och inte kunna sova på det örat på en rätt så lång tid. Eftersom den är ju inte som ett vanligt örhänge utan lika tjock som en perus piercing. Och det är ett smycke genom två hål. Och håret fastnar exakt helatiden runt den. Finns massor med nackdelar men den är jäkligt fin.
 
 
 
Högra bilden är resultatet efter mopohjälmen samma dag som jag lagade den.. 

det vackraste jag vet

 
Igår var jag i köket hela dagen och bakade kex och lagade lasagne. Därav ingen bloggning. Bättre dag idag! 

han är min kärlekskudde

 

dansar på kärleksmoln

 

att allting ska kännas så svårt

 

när världen skimrar
godmorgon torsdag!

 
Sovde genom alla alarmen imorse och vaknade halv ett. Härligt! 

när allting faller

 
Vårblommor i rummet och har klänning på. Och denhär dagen är från helvete.

vårhimlen är full av hjärtan

Bilder från de två senaste mornarna. 
 
Idag ska jag försöka städa och vara lite duktig. Hoppas ni har en fin onsdag! 

tiden den stannar när vi rör vid varann

 
Favorit halsbandet, bekvämaste byxorna och gula ballerinor har jag haft på mig idag. Var till stan med min bror som smakråd och hittade perfekta presenten till min älskling. Känslan när den tygnen lyftes från axlarna!
Glad tisdag! 

när mörkret faller


äckligt är ett vackert ord

 
Så många har begärt att jag ska blogga mera, så två inlägg per dag ska jag försöka få in hit varje dag. 

i mina drömmar

 
Sovmorgon, solsken och plättar till frukost. En riktigt bra början på veckan! 

här kommer alla känslorna

Denhär pojken alltså..♥!
 
Har många skratt och tårar i bakfickan, och i slutändan en riktigt härlig helg. 
 

att inte veta vad man ska tänka

 

bilder från min och jenifers resa förra året

 
Har i ungefär tre månader tänkt lägga fler bilder från min och jenifers resa, och nu först orkade jag ta tag i det. Och jag är världens sämsta på att ta bilder när jag är på resa, därför alla dessa telefonbilder. Och med alla problem blogg.se orsakade när jag skulle skriva detta inlägg har jag nu lejdon och skriver jätte dåligt så heippa. 

med dig blir jag hel

 

så länge vi andas ska vi älska

 
Idag är en glad dag! 

det är svårt att inte tänka

 
 Onsdag och denhär dagen är svår, ensam och helt från röven. Ursäkta mitt språk, jag försöker bli tobaksfri.

när vi två blir en

 
Idag har jag ingenting att göra och det får mig att bli nervös.