en gång är ingen gång

 
Igår började jag och Benjamin dagen med våfflor, sen for vi iväg och skruvade med bmwn. Körde vidare till smiths burgers på mat och for hem sen. Efter ett par timmar av beslutsångest for vi till henni och umgicks lite med henne, Emmi och Patte. Kom hem och tog en relativt tidig natt. Idag ska vi städa och mysa så mycket vi bara orkar. Glad söndag! 

svartvita bilder från olika tillfällen

En såndär söt borstar tänderna med min pojkvän bild från i somras. 
Fick fem minuters energi idag och tog en bild. (Har varit hemma från skolan då jag mårskit.)
Benjamins syster gifte sig i slutet av sommaren och här är jag med bröderna Lervik. 
I onsdags for vi på en öl med Micki och Emma och det hela slutade med att jag ritade allt detta på Benjamins arm..
 
Måste även berätta att jag är ledsen över dåligt med bloggning.. Men efter en åtta till tre/halv fyra dag full med fysiskt arbete, är inte första tanken att dra fram kameran och ta självporträtt riktigt.. Mitt rum är ett bombnedslag och orken finns inte. Har ju dessutom varit sjuk sen skolan började så somnar nästan alltid när jag kommit hem från skolan. Jag vill ju ha energin och inspirationen att blogga men nej.. Dessutom kanske inte ni vill läsa om hur jag har spacklat och slipat en vägg..? 

lördagsäventyret

 
Lite bilder från lördagsäventyr. Chesterfield paketen har blivit så söta, "diamanter" på utsidan och så har de börjat ha turtobben igen. Sen finns det ju två till bilder i detta fina kollage, lite lampor vid vasklot hamnen och vårt fordon på lördagkvällen. Lamborghini traktorn! Körde söderfjärden-sundom-vasklot-roparnäs-solf-söderfjärden. Körde alltså runt hela jävla vasa. Men ett bra slut fick resan och båten vi hämtade fick en fin sjösättning. 

kärleksgos

 

telefoninlägg

Sista skoldagen denhär veckan och det känns skönt. Är helt ensam hemma atm och har ätit lite gott och nu tar jag det bara lungt. Men det kanske dyker upp lite program senare idag. Ha en bra fredagkväll!

drömmar

bilder: weheartit
Drömmer mig bort till ett stort vitt hus på landet, inredningsmöjligheter, gamla möbler och massa fina saker. Har en så otrolig lust att riva bort allt gammalt och laga nytt från grunden. Har gått lite på en vecka på målarlinjen och jag vill redan börja fixa om allt jag ser med nya kunskaper! Vill hela huset ska se ut som mitt rum som jag nu målat, fixat, ändrat och pysslat med de senaste två åren. 

kärleksresan

 
Den 19 januari kom en pojke jag skickat med en vecka men aldrig träffat hem till mig för att spendera natten. Jag har aldrig varit så nervös som då, men direkt vi träffades och kramades kändes det rätt. Ett par timmar in i kvällen kysstes vi första gången. Och jag visste direkt att denna pojken gillar jag! Vårt äventyr fortsatte och den första februari var första gången vi sade jag älskar dig. Och även gjorde det man inte får tala om öppet eller skriva ut. Kanske lite tidigt att säga de där tre orden enligt vissa, men vi har inte ångrat det en sekund! Eftersom det var exakt så vi kände. Den 19 februari bestämde vi att det är vårt datum, en helt vanlig onsdag för alla andra. Och nu sitter vi här ett halft år efter dendär onsdagen lika kära som då. För mig är det viktigt att fira sånahär dagar och därför tänkte jag dela med mig av min och min gubbes saga. Jag blir bara mer och mer kär i dendär spralliga pojken som kom till mig dendär januarikvällen. lycka!

du får mig att bli knäsvag

 
Igår for jag och Benjamin iväg till Mickis lägenhet på en tobak, nå så slutade det ju inte riktigt.. Hade med vattenpipan så lagade igång den och for efter lite öl. Drog igång världens ölkväll med alla spel man kan hitta på. Mänskor tittade in lite nu och då och några lämnade kvar. Har en riktigt kul kväll i bakfickan och idag blir det film- och sängmys hela kvällen. Ha det bra! 

angående skolan

 
Fråga: Va har du för skolschema? (om ni har fått något). Isåfall, vad tycker du om det?
 
Svar: Har både fått ett läsårsschema och ett periodschema. Läsårsschemat jag fick står det faktiskt inte vad vi ska göra hela året, men har sett det där det står allt. Och jag tyckte det såg helt okej ut, självklart är ju första året kanske inte lika roligt som andra och tredje. Eftersom vi lär oss "grunderna av grunderna" som jag tycker det är lite som. Eftersom man bara får en grundutbildning i yrkesakademin. (Även fast man blir specialicerad inom ett område.) Periodschemat då? Jo denhär perioden lär vi oss reparationsmålning av byggnader. Och vad jag har förstått så betyder det att vi ska börja med det mest "vanliga" målare gör. Riva, spackla, slipa, måla och tepetsera. Så jag tycker det låter riktigt bra, tröttnade ganska snabbt på alla papper, rundvandringar och att bara sitta. Så ska bli härligt att förhoppningsvis få börja riva på måndag. Hoppas mitt svar inte var allt fö jobbigt! 

laxsmörgåsar på ful bricka

 
Bilder på min frukost från imorse. Idag var det meningen jag skulle ha varit på läger med de flesta ettorna i ya, men eftersom jag såhär passligt vid skolstarten gått och blivit sjuk så skippade jag det. Så idag har jag luggit och vilat hela långa dagen, har riktit lejdon redan. 

ett svar och en bild

 
Fråga: I vilken skola går du i?:) 
Svar: Jag går i yrkesakademin i Vasa på ytbehandingslinjen. (Målare.)

när verkligheten kommer emot

 
Inhandlade lite smått till skolan idag. Andra skoldagen avklarad och det känns hittils bra att gå i skola. 

kärlek

 
Emmi fotade ett par bilder på mig och Benjamin i lördags på bröllopet, som jag nu redigerade och tyckte jag skulle visa dem till er. 

midnattsmånsken

 
Månskensbilder från igår, sista bilden är hur månen speglades i vattnet(!). Tyvärr är ju min svaghet fotografering i mörkret så fick ju inte så bra bilder.. 

sommar och regn

Två bilder från igår och en på mina naglar från idag.
 
Ursäktar för telefonbilder men har inte haft med kameran. Var till stan idag och packade ihop lite saker så nu är kameran med och genom helgen ska jag bjuda på riktiga bilder. 

onsdagsglad

 
Idag har varit en bra dag. Började dagen med god frukost och bus med Benjamin, fortsatte med en powerwalk eftersom dumma jag trodde det inte alls var varmt, så det blev en väldigt kort stäcka.. Hade ju inte med shorts då planen var att jag skulle ut med Benjamin redan igårkväll, men det blev inte av. Men hoppade ju bara i havet när jag kom hem. Det är nog något av det skönaste som finns, att kunna gå och simma exakt när man vill utan några större bekymmer. Resten av dagen har jag umgåtts med min mamma och lagat god mat. Och nu sitter vi och väntar på att våra gubbar ska komma hem. Hoppas ni haft en lika bra dag som jag! 

rosor

 
Vi är inne på sista veckan av somarlovet, och det känns tragiskt. Jag har nu varit ledig i över ett år och på måndag ska jag till skolan. Ytbehandlare på YA är vart jag ska, känns som att jag har hittat rätt redan nu innan jag har börjat. Men är ändå skiträdd för att börja gå i skola pånytt. Eftersom det inte alls är min grejj.. Men vi ska hoppas på det bästa! Känns ju dessutom som att jag måste få det här med en utbildning fixat då jag redan är ett år efter.. 

lycklig

Lite bilder från ikväll. 
Idag har jag haft fullt upp, var och handlade lite med mamma och införskaffade mig bland annat en freebra. Har även tagit mig till villan var jag spenderar natten med min gollegris. Något intressantare än detta har jag inte att berätta så avslutar här. Godnatt! 

rädslan

 
Denhär dagen är det närmare trettio grader varmt. Och vad betyder det då här i dethär pissklimatet? Jo åskväder och skakande fönster. Jag är dödsrädd för åskan, och idag har det varit/är enormt galet oväder. Har suttit och pjulat och kramat om mina nallar för livet. Det värsta är ju att Benjamin är på jobbet och jag är ensam.. 

godmorgon pussar

 
Igår var hela dagen full med program, så hann inte ta fram datorn alls. Men på den bättre sidan så är resan till umeå bokad. I september åker jag och mitt hjärta iväg och spenderar en helg på Comfort Hotel Winn. Och jag längtar! 

sommarkvällar

 
Bilder på mig och Benjamin från igår och bilder på Nennis kisse från idag. 

att känna din kärlek

 
En bild från igår och en bild på min andra halva och jag från idag. 

fortsätter fotoutmaningen

"favorit kläderplagg"
 

Ska försöka komma igång ordentligt med den här fotoutmaningen som jag började i våras(!). Kunde inte välja ett plagg så valde alla mina söta toppar och favorit kläningen jag fick när jag fyllde fjorton. Mina bästa shorts, som Benjamin har köpt till mig fick också komma med.