ibland är det för mycket salt i kroppen

 
 

och ibland känns allting bra

 
Onsdag och jag är så lycklig. Massor men ingenting har hänt sen jag sist påriktigt lade ner tid att skriva här. Och den korta versionen är att min pojkvän och bästa vän är de härligaste mänskorna som finns. 

jag telefonbloggar hejj


dit drömmarna leder

 
Lördag och jag är jätte glad för jag får umgås med mina två favoriter. Jeee! 

lycka är att fly verkligheten

 

det där härliga i dagen

 
Kärlek för mitt kaffe<3
 
Dagen började riktigt dåligt, riktigt jävla trött och sjuk. Har lejdon på att det känns som att jag har tre ton med sten i mitt huvud och inte kan andas genom näsan utan medicinisk hjälp. 

att känna lycka rinna genom blodådrorna

 
Har tillbringat natten och början av dagen med denhär töntten. Och resten av dagen ska jag kanske hitta på något roligt. Hihih so happy! 

kände jag behövde göra något konstnärligt..

 
..och reslutatet blev misslyckat. Men alla gånger kan man inte lyckas just som man vill. 
 

lyckokänslor och glada dagar

 
Typ världes härligaste känsla att stiga in i rummet och så ligger ett fluffmoln bland täckena. Och ikväll får jag träffa min älskling, så jävla bra dag idag. 

måndagmorgon med leende på läpparna

 
 

för vad händer när orken tar slut

 
Är det vissa människors sätt att känna lycka genom att se tårar på andras kinder? Genom att ta deras misstag och säga det här är du. Fast de själva har en bakgrund full med brister och misstag. För ens misstag gör en inte till den man är. Det är bara saker som har gått fel i det förflutna. Jag har aldrig förstått hur någon kan må bra av att hacka ner på någon annan. För det är inte den personen som är högre upp då, det bevisar ju bara hur lågt nere denne är. Om man måste ta någon annans lycka för att känna lite själv, kanske man borde tänka om. 

att älska

 

alla hjärtans dag med hjärtat mitt
tönttigt värre

 
Alltså..imorgon är det alla hjärtans dag. Och lilla shrek är inte singel. Ingen kan förstå hur motherfucking taggad jag är. Aldrig varit såhär glad att spendera en fredagkväll i mitt rum. Pinsam jag är, seriöst. 

lycka och rädsla passar inte ihop

 
Febrig men lycklig flicka. 

när telefonbilderna tar över..

 
Alltså jag ber om ursäkt..men jag har exakt ingenting att fota och ingenting att skriva. Med andra ord suger min blogg för tillfället.. 

fredag!

 

att känna sig trygg i någons famn

Tack pappa! ♥

Vaknade bredvid sötis imorse och har varit vaken sen sex imorse. Med andra ord kommer jag somna stående ennu idag. Men på den goda sidan känner jag mig duktig som har gjort en massa annat än att se prison break och sovt bort hela dagen. Jeee. 

alltså..min kärlek för skor

 

jag har famlat i mörker men i dig såg jag ljuset

 
Har vaknat med världens bästa vid min sida, fått lejdon på mauton och nu är jag med min bästa vän. En helt okej tisdag endå. 

när ord saknas

bild från tumblr

när världen faller på plats

 
Känslan att bli kysst över hela kroppen. Känslan att känna sig älskad. Känslan att må bra. Känslan att älska. Känslan av att vara omringad av underbara mänskor. Känslan att vara omringad av kärlek. 

söndriga byxor men helt hjärta

 
Det är lördag och jag får pizza och min sötis kommer hit. Och jag är så jävla glad.