måndag

 

sommarnatt

 

fredagkväll med älskling

 
Denna fredag tillbringar jag med min favorit person med lite smått och gott. 

dagens projekt

 
Det här har jag hållt på med idag. Bakat två choklad kakor som jag lade ovanpå varandra med lite gott emellan, smetade grädde på hela kalaset och täckte in det i sockermassa. Kakan är både mjölk och glutenfri till min besvikelse, men Emil och Alexandra är svåra att tillfredställa.. Men i det stora blev den lyckad, kladdig i mitten som jag vill ha det och lyckades jätte bra med sockermassan med tanke på att det var första gången jag hanterade det. 

jag trivs bäst i öppna landskap, där vindarna får fart

 
Två landskapsbilder såhär onsdagen till ära. Igår städade jag hela långa dagen och körde sen iväg till gamla vasa var jag hoppade in i Benjamins bil och så for vi till honom var vi spenderade natten. Och idag har jag målat lite bord och tagit det rätt så lungt. Snart kommer min nalle hit så jag äntligen får lite pussar och kramar. Gonatt fina! 

turturduvorna

 
Fyra bilder på Emil och Alexandra från äldstes dans i februari. Vet inte varför jag inte har publicerat några bilder på turturduvorna förr men så kan det gå. Blev faktiskt nöjd med bilderna från den kvällen med tanke på ljus-omständigheterna och så är jag inte van att fota mänskor i rörelse. 

happy joe

 
Igår blev vi taggade och körde iväg till Jakobstad för att träffa Benjamins bror. Väl tillbaka i Vasa hoppade Malin in i bilen och vi for iväg i ösregn till Fagerö. Snurrade runt en stund där tills vi inte orkade längre. Sov hos Benjamin och idag har vi hittat på alltmöjliigt tråkigt att läsa om. Och nu sitter vi vid varsin dator och söker bilar och dricker cidern på bilden. Godkväll!

midsommaren kom och for lika snabbt

 
Har haft två mysiga dagar på villan med min kärlek, tyvärr orkade kameran inte riktigt fram.. Men två telefon bilder från torsdagen får duga. Ikväll ska vi hitta på någå bus och natten spenderas antagligen hos Benjamin. Hoppas ni haft en härlig midsommar! 

några telefonbilder

Några telefonbilder från de senaste dagarna. Spenderade kvällen med Henni, Mia och Benjamin de senare timmarna. Nu ligger min tönt och sover vid min sida, borde väl lägga mig ner och sova jag också men svårare när sömnrytmen inte funkar som den ska.. Men gonatt på er fina! 

röda läppar

"Röda mattan, elegant"
 
Var ett tag sen jag sist gjorde en utmaning så fixade till mig och gick ut med kameran, men efter fem bilder var minneskortet fullt.. Fick lejdon och tyckte bilderna räckte. Men resultatet är jag helt nöjd med, speciellt övre bilden jag tog innan jag gick ut. 

vita rosor

 

snart är det perfekt

 
Snart är mitt rum äntligen klart, bara lite småfix och dörren på plats så! 

rosenfeber


när allting känns rätt

 
Det har varit lite trögt med bloggningen senaste tiden. Men till mitt försvar har jag haft massor att göra nästan helatiden. Målat om en vägg i mitt rum och även mitt golv fick jag målat. Sovt hos Benjamin och kört omkring i hans söta bil. Nakenbadat i fullmånens sken, storstädat och så mycket mer. Ska försöka ha fram kameran och datorn mera, blir överstressad när jag vet jag inte har bloggat...

min kärlek

 

lördag

 

du är det vackraste jag vet

 
Några bilder från dagen. Villamys hela helgen med min kärlek är inplanerat. 

suddar bort allt dåligt

 
Bilder från de senaste dygnen. Och tillfriskningen har börjat, så det borde börja komma upp lite mer inlägg hit!