min fina mamma

 
En av de två personerna som förde mig till denna värld och har tagit hand om mig, uppfostrat mig och alltid funnits där för mig. Är så otroligt lycklig att ha en så vacker mamma som min, både på in- och utsidan. Man glömmer så lätt bort att uppskatta alla små saker föräldrar gör för en varje dag. Och det är inte bara på morsdag och farsdag de bör firas, utan varje dag. För de är så otroligt starka mänskor som orkar med allt från små bebisar till trotsiga tonåringar. Fast alla snedsteg och dåliga vanor älskar de en mer än något annat. Precis som vi älskar dem. ♥

att ha någon vid sin sida

 
Efter fyra läkarbesök på en vecka är det äntligen konstaterat att jag har körtelfeber. Inte världens roligaste slutsats men känns bra att veta vad jag har för fel iallafall. Och jag ber om ursäkt för glest med inlägg här men mellan värk i huvudet, öronen, halsen och allt spyas(!) tar jag ut mina energistunder på annat än att blogga som ni säkert förstår. Men kanske jag snart börjar bli på bättringsvägen! 

att vara kär

 
Sängliggande och utan energi. Kan knappt tala för min hals är så uppsvälld. Men världens bästa har varit vid min sida helatiden och är ännu det. Känner mig så lycklig att ha hittat en så underbar pojke. ♥

att behöva en kram

 
Måndag, regn, feber, lejdon, värsta dan på jagvetintehurlänge. 

att inte kunna andas

"Vänner"
 
Fuskar lite på denna utmaningen och kör med två telefonbilder från igår. Men jag tycker dom beskriver ordet så bra. 
 
Denhär varma helgen har datorn och kameran varit med överallt men inte framme... Men jag har solat i sundom skärgård på dagarna och träffat vänner på kvällarna. Och jag är så glad för ikväll får jag äntligen umgås med min älskling. Hoppas ni hade en lika underbar helg som jag! ♥

alla har vi fallit

"Vårtecken"

Fullt medveten om att denna utmaningen kom alldeles för sent, det är ju mera sommar där ute nu. Men bättre sent än aldrig sägs det ju. 

Fråga: Hur gör du för å va så smal?

 
Och här är svaret, bredvid min säng samlas skålar, flaskor, burkar, påsar och annat man kan förvara mat i. Då förstår ni säkert att jag ligger och äter skräpmat i min säng. Det är ju då hur jag håller mig i form... 

godnattpussar

 

att se vackra saker

"någå fint i Vasa"

Vasa har sjukt mycket fina ställen, om man bara tar sig tid att se. Dessa två bilder är från två olika ställen, den nedre kanske inte hör till Vasa om man ska vara extra nogrann. Men det är ett vackert ställe i närheten av Vasa iallafall. Övre bilden är i myrgrund/sundom. 

du och jag vi är fan bäst tillsammans

 
Idag har jag och Benjamin kört omkring i skogar och en massa annat. Har haft en underbar dag med min älskade. 

ikväll korkar vi champagneflaskan

 
Två bilder från förra årets förfest till sista åminne, och ikväll börjar det roliga igen! Även fast jag inte alls är taggad och ännu känner mig sjuk, så känns det mysigt att få fara dit med pojkvän och inte fastkedjad i handbojjor med Malin...

att aldrig vilja släppa

 
Och jag längtar till sommarfina blommor, blad, gräsmattor, träd, hav, solbrända ben, skratt och kyssar. Jag längtar efter att köra mopo med bara ben och känna varma vindar. Jag längtar efter att få gå omkring i svala klänningar och korta shorts, att lämna jackan hemma, att gå barfota i sanden. Jag längtar till svala sommarnätter, vackra solnedgångar och allt annat sommar innebär. 

att behöva hålla nåns hand

 
Vaknade vid internate med världens huvudvärk. Kommer inte ihåg när jag sist mått så dåligt, något äckligt var att köra hem med en skramlande, hoppande, oljudsmaskin. Väl hemma märker jag att jag har nästan trettionio graders feber. Så nu ligger jag i min säng, var jag kommer ligga en tid famöver. Hoppas ni har en mycket bättre tisdag än mig! 

att älskas utav dig

 
Idag ska jag ligga i min säng och äta upp all mat som finns i huset. Det är en sån måndag. 

att vara med dig är det finaste som finns

 
Har firat min älsklings födelsedag, ätit på dallas, kört massor med kilometrar, fuckat upp alla planer, ätit våfflor, firat morsdag och massor med annat denhär helgen. Kameran och telefon ha tyvärr inte varit framme och heller inte datorn. Men i stora tag har vi haft en underbar helg! 

dina läppar smakar alkohol och ikväll vill jag bli full

"wasted, sliten på någå sätt"
 
Med dessa två (urdåliga) bilder inleder jag fotoutmaningen. Så nu ska jag börja försöka tolka era kommentarer. Vissa är riktigt svåra, denna till exempel. Men jag ska försöka fixa alla. Tack så mycket för alla förslag/utmaningar det blev mer än tillräckligt! 

en rolig sak

 
Känns som att det bara kommer up bilder på min rumpa här... Nåjo men jag fick en kul idé att skriva Benna på ett par shorts, och ja som ni ser förverkligade jag det. Tycker det är en lite kul grejj med min pojkväns smeknamn på rumpan. Heheh. 

nya jeans

 

känner mig somrig

 
http://photographybysarah.blogg.se/2014/may/hjalp-mig.html#comment

HJÄLP MIG

 
Alltså, nu får ni hjälpa mig. Kommentera galna ideer med vad jag ska fota. Helt vadsomhelst, ett ord som jag ska beskriva genom en bild, en känsla vad som helst. Hjälp mig vara kreativ. Eller bara en idé om vad jag ska blogga om. Det är ju ändå ni som ska läsa allt babbel som kommer upp hit. 

synd att du är så söt

 
Ååh..min blogg och foto inspiration ligger på noll. Vet inte alls vad jag ska fota och skriva hit.. Hittar ingenting som känns värt att lägga hit, men vill inte lämna det tomt heller. Måste försöka fixa detta. 

kärleksmoln

 
Igår myste vi hos Benjamin och lagade mat, vaknade upp i hans säng och har dillat och på tills vi började laga lasagnen som nu ligger i ugnen. Något mer har jag inte att berätta, glad söndag! 

nu kommer alla känslorna

 
Igår hade jag och Benjamin dejt dag, hihi. Han bjöd mig till tropiclandia och sen mäkkenmat. Hade en riktigt underbar dag med överflöd av pussar och kramar. Och idag fortsätter vi vårt kärleksäventyr. 

när du ser på mig

 
Ber om ursäkt, har varit två dagar fyllda med program och dåligt med internet..