var ska vi sova inatt

 

vad hände igår?

Fotade Pepsi med Henni imorse. 
 
Igår blev det en väldigt slö morgon, steg upp när Benjamin kom hem tillbaka. Fortsatte dagen med att fixa mamma då hon skulle på julfest och sedan for jag, pappa och Benjamin och åt till Dallas. Kvällen livades igång då Henni kom hit och efter ett tag åkte vi iväg mot vörå. Där tillbringade vi resten av kvällen och kom hem alldeles för sent. 
Imorse blev jag väckt för tidigt men duktig som jag är så drack jag inte mycket igår så jag mår bra. Jeee! Dagen kommer antagligen fortsätta i slö takt och jag hoppas på en mysig dag med mitt hjärta men vi får se vad denna lördag har att erbjuda! Hoppas ni har det bra! 

torsdag

 
En bild från tidigare i veckan. 
Ursäktar trög bloggning men har haft skola från åtta till tre fyra tiden hela veckan och när jag kommit hem har jag inte haft lust eller ork att ta fram datorn eller något. Har bara velat umgås lite med nära och kära och ta tidiga nätter. Men imorgon är det fredag och jag är ledig! Så otroligt överlycklig. Vi försöker på mera bloggning och bra bilder i helgen! 

vinterkärlek

 
Idag är det måndag och jag har skrivit ett prov, klottat målfärg på mammas finskjorta, lerat ner mina älsklingsskor i äckelvädret och lärt mig läsa färgkoder. Resten av dagen ska jag ta det lugnt, umgås med mamma och pappa och ta en tidig natt. Glad måndag! 

kom så ska vi leva

 
Första dagen utan feber på tre veckor! Wohooo! Det firades med att gå ut och fota med Benjamin och slutade med väldens hostattack osv. Men jo några seriösare bilder än denna ovanför tog vi nog så de kommer dyka upp om någon dag.
Om ni vill veta om mitt mående fortsätt läsa om ni don´t give a shit så är det bara att skippa detta stycke. Jag hostar ennu något otroligt, men som sagt så har jag inte feber längre och jag mår faktiskt helt bra. Bortsett från att min kropp inte fungerar som den ska, jag blir andfådd av att gå på vessa tillexempel. En till dålig sak är att jag inte hör ett skit. Fick lock för öronen för ett par dagar sen och det blir inte bättre, endast värre. Känner mig otroligt jobbigt som frågar va? gång på gång. Men om vi ska vara positiva så borde det ju gå om snart. 
Imorgon är det måndag och jag ska till skolan. Jag ska. Spelar ingen roll om jag har feber eller inte jag ska dit. Har varit borta nu i tre veckor, missat en tredjedel av den här perioden redan kan inte missa mer. Nu har jag väl berättat det mesta, så hoppas ni har en fin söndag! 

kärlek och sjuk

 
 foto: Emmi Henriksson
En bild på mig och Benjamin för vi hade 9 månadersdag igår. Grattis til oss!
 
Idag är det torsdag, jag har feber och jag mår dåligt. För att göra saken lite värre, föll jag i trappan igår. Alltså rutschade ner och sånt. Så nu har jag ont i varje kroppsdel som finns. Var till skolan igår och hämtade hem lite läxor, jo en bunt A4or lika tjock som en bok. Och den bunten har jag självklart inte rört. Mer om mitt intressanta liv får ni läsa om senare för nu ska jag gå och krypa ihop i något hörn. 

tredje veckan sjukledig

En gammal bild från en lycklig dag i grannlandet med min favoritpojke. 
 
Idag har jag haft 39.4 graders feber och infektionsvärde 35, så äntligen efter tre läkarbesök och några gånger fler sköterskebesök de senaste två veckorna har jag äntligen äntligen fått medicin. Blev konstaterat att jag har endera lunginflammation eller luftrörsinfektion så jag fick en tiodagars antibiotika kur. Nu mår jag bajs som ni säkert förstår, har feber, hostar upp lungorna var fjärde sekund och är överstressad för att jag missar så mycket skola. Har hela denhär veckan sjukledigt ennu, men ska nog smyga iväg mig till skolan om någon dag iallafall för en stund. Usch och blä att jag alltid ska bli så jäkla sjuk. Hoppas ni har det bättre! 

att må pissdåligt

 
En bild på alla jäva äckelsaker jag proppar i mig och en bild på mig var skärpan försvann med mitt humör. Jag är på elfte dagen med trettioåtta graders feber. Ingenting blir bättre, en stund kanske men sen tillbaka till äckel. Mår otrolit bajsdåligt men ingen inom hälsovådern verkar fatta det. Har fått sjukintyg för två dagar högst i taget och kommit tillbaka hela tiden, men nejnej det är helt normalt att ha feber i elva fucking dagar utan uppehåll?! Jag får inte vara sjuk på måndag, har luggit hemma i två veckor och missat typ massor. Nä usch humöret nere i botten. Heippa! 

skum och pizza

 
Igår tog jag ett skönt bad och idag var jag och åt till Dallas med mamma och pappa, bara för att det är torsdag liksom. Och jag är fortfaranade sjuk, mer än så har jag nog inte att berätta. Godnatt! 

och så blev det höst igen

 
Idag har jag hunnit och skaffa sjukintyg, fotat bilderna ovanför, se ut en serie och umgåtts med pappa lite. Min förskylning har börjat gå mot bättringsvägen så det är positivt. Annars känns livet lite trögt. Det är vått, kallt och mörkt ute. Benjamin är på praktik alldeles för långt borta och jag ligger hemma och hostar som en galen mänska. Men ser fram emot helgen när jag äntligen får träffa min skogsmulle. Glad tisdag! 

jag har famlat i mörker men i dig såg jag ljuset

 

söndag

 
En helg är över igen men det blir ingen skola för mig imorgon för jag har gått och blivit sjuk..igen. Något intressant har jag inte att berätta så jag återkommer när något vettigt snurrar i mitt huvud. Godnatt! 

favoriter just nu

 
Mitt senaste skoinköp som jag lovade visa. Dessa är alltså från bubbleroom.fi och kostade väl runt 60 euro. Är typ jätte kär i dem. Enda nackdelen är att de är sjukt svåra att få av, kedjorna håller inte alls bra och det börjar värka i fötterna om jag går för långt/mycket i dem. Men de är helt klart värda det endå, finaste vardagsskorna just nu!  

gårdagens kvällsmys

 
Lite bilder från igårkväll då jag städade upp och tände massa gosiga ljus. Mina härliga vita tomtar har också fått komma fram lite mera. (Jag har fram dem året runt men inte så att de är det första man ser.) Ååh vad jag älskar tomtar! Lovar nångång i mitt liv när jag har dunderrik och har övermycket fritid osv kommer jag tatuera in en tomte, för hallåå söta! Men faktiskt när jag var liten sovde jag med tre-fem mjukis tomtar varje natt. Hur länge som helst.
Trots detta är jag inget jul freak, gillar inte maten och de flesta jul sakerna man ska göra är dö tråkiga. Gillar att klä granen dock, det har blivit min uppgift. (Stolt.
Från en sak till en annan, det har kommit upp fler ramar ovanför min säng. Vill ni se skillnaden så klicka eller klicka

lätt som en vind

 
Idag är jag hemma igen. Har inte fått sömn de senaste nätterna och igår var det riktitgt dåligt. Testade ta melatonin tablett två gånger men ingenting. För jag är ju trött, trött är jag hela tiden. I varje fall så somnade jag väl två sist och slutligen. Och imorse sovde jag igenom alarmen. Och när jag äntligen vaknade hade jag världens huvudvärk så jag bestämde att jag nog kanske borde sova lite. 
Nu känns mitt huvud fortfarande som en tegelsten och det tar ont att ha upp ögonen. Men jag fotade lite fönster porträtt. Och här ovaför ser ni en, så det är väl det lilla positiva idag. Men nu ska jag gå och laga lite varma smörgåsar. Ha en fin dag! 

den fjärde november

Ber om ursäkt för så så äckliga bilder. 
 
Idag har jag varit hemma från skolan, eftersom jag inte slapp till skolan då vi började så jobbig tid. Men jag har städat köket och gosat med hundarna lite. Och nu har jag suttit med min nagellåda och målat naglarna med favoritlacket. Glad tisdag! 

kvällsbild

Dagens klädval, kofta från Kappahl - Toppen är någon gammal jag hittade - Jeans från JC
 
Ber om ursäkt för ingen bloggning i helgen. Har verkligen inget annat att skriva så tror jag lägger punkt här. Godnatt!