kom så ska vi leva

 
Första dagen utan feber på tre veckor! Wohooo! Det firades med att gå ut och fota med Benjamin och slutade med väldens hostattack osv. Men jo några seriösare bilder än denna ovanför tog vi nog så de kommer dyka upp om någon dag.
Om ni vill veta om mitt mående fortsätt läsa om ni don´t give a shit så är det bara att skippa detta stycke. Jag hostar ennu något otroligt, men som sagt så har jag inte feber längre och jag mår faktiskt helt bra. Bortsett från att min kropp inte fungerar som den ska, jag blir andfådd av att gå på vessa tillexempel. En till dålig sak är att jag inte hör ett skit. Fick lock för öronen för ett par dagar sen och det blir inte bättre, endast värre. Känner mig otroligt jobbigt som frågar va? gång på gång. Men om vi ska vara positiva så borde det ju gå om snart. 
Imorgon är det måndag och jag ska till skolan. Jag ska. Spelar ingen roll om jag har feber eller inte jag ska dit. Har varit borta nu i tre veckor, missat en tredjedel av den här perioden redan kan inte missa mer. Nu har jag väl berättat det mesta, så hoppas ni har en fin söndag! 

Kommentarer
Postat av: Em

Skitsnygga byxor! Var har du köpt dem? :)

Svar: Tack! De är från JC i märket crocker mer än så kommer jag inte ihåg om dem. :)
Sarah Hästbacka

2014-11-23 @ 18:40:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback