nära havet vill jag bo

 
Efter en veckas paus kanske det var dags att ta fram datorn igen. 

välkommen till familjen

 
Pepsi, Lucky, Candy, Skrollan...Hondin!
I förrgårkväll kom pappa hem med en överraskning till mamma, nämligen en dvärgpudelvalp. Namngivningen till denna krabat går som det går, hon är ennu namnlös. Eller ja alla kallar väl henne lite vad som faller in. Äntligen har Ninni fått en kompis iallafall. 

din kropp tätt emot min

 
Bjuder på en osminkad bild från idag. Och vad har hänt idag då? Sovit mig igenom en del av heta arbeten kursen, varit omkring och sökt sponsorer och försökt få ut ett fönster ur fönsterramen. Väldigt oproduktiv dag, men imorgon ska jag börja bredspackla (spackla hela väggen) direkt från morgonen. Glad tisdag! 

sexy seventeen

 
Jag kan tydligen inte hålla tungan i munnen.
Nu efter nästan en veckas paus smäller det till med en bildbomb från lördagen! (Om någon på bilderna käner sig obekväm på min lilla blogi är det bara att säga till.) Planerade in världens temafest med utklädningsmåste, och planerade osv. Men vad händer när man planerar för mycket? Det. Skiter. Sig. Rent utsagt, kvällen slutade tidigt men kul hade vi endå. Nåja Sjutton år blev jag ju i varje fall, ett år kvar till laglig fest!

svart


umeå

 

du och jag

 
Selfies från resan, mera bilder får ni se imorgon när jag orkar lite mera.

glitter och diamanter

 
Lite rosa och glittrigt på mina öjämnt långa naglar. 

rosa

 
Mitt senaste inköp, en rosa topp från H&M för tre euro. 

att sakna

 
Två till från badkarsfotograferingen.
Idag har jag, umgåtts med mamma, hämtat sjukintyg, hostat, pantat flaskor, sovt i tre timmar, ätit soppa, snytit mig, hostat lite till och det jag gjort mest av allt, saknat min gulleplutt. Usch vad jag har emot skiftesjobbning, klockan sju försvann han imorse igen och kommer hem tolv på kvällen. Tur att det inte alltid är så! Godnatt onsdag! 

gråa dagar

bilder från weheartit.
 

Har gått och blivit riktigt eländigt förkyld. Har luggit och snorat mig hela dagen och kommer vara hemma imorgon igen. Har hunnit bli riktigt stressad över det med tanke på umeåresan på fredag. Men det borde väl hinna gå över tills dess. Hoppas ni haft en fin tisdag! 

vad hände i lördags?

 
Bilder från lördagen, var och åt gott vid grillo (bästa matstället i vasa punkt.) och for vidare till Mickis lägenhet var vi korkade lite flaskor och umgicks lite. Bestämde oss för att fara till fagerö en sväng, var vi sedan var hela kvällen. Mötte många bekanta ansikten men kvällen i helhet var nog ingen höjdare. Fick somna bredvid min älskade runt femtiden men så kan det gå! 

älskade mamma


vad har hänt de senaste dagarna?

 
Undertiden det inte har ploppat upp några inlägg här har jag, slipat tak (se första bilden..) och väggar, målat tak och väggar, skurit fönster, spacklat lite, handlat present till mamma (Och lite till mig, som ni ska få se.) och firat mamma som fyllde 50 igår. Fotade lite bilder från mammas födelsedagsfiras, men jag glömde kameran på villan igår så när jag får hem den ska ni få se bilder. Men nu ska jag krama om min favoritpojke som ligger här bredvid mig. Trevlig lördag!

att fotografera känslor

"Dramatiskt"
 

Kände mig extra kreativ så fotograferade lite i badkaret till fotoutmaningen. Jag kan säga det var inte det lättaste, fick en och annan kallsup. Men resultatet? Det blev väl ganska mycket som jag hade tänkt mig. (För att inte det skall uppstå missuppfattningar, nej jag har inte sådana känslor som bilderna utstrålar.)

mitt gömställe

 
Bilder på mitt rum var önskade så här är tolv bilder från mitt krypin!