blondin till brunett

 
Före och efter bilder på förändringen på mitt hår som skedde för någon vecka sedan. Blev mer än nöjd, fastän jag älskar att vara blondin så känner jag mig så mycket mer hemma i brunt.
 
Idag hade jag en helt okej skoldag, sen har jag varit på mat till svärmor, varit på födis-kaffe och hjälpt till med flyttlådor. Nu njuter jag av ett vinglas och ska snart hoppa i duschen. Hoppas ni haft en underbar dag!

ett vitt kärleksmoln

 

måndag och glad

 
 Usch vad jag behöver blogginspiration. Har massor jag ska fota och bloga om men ingen inspiration eller ork att göra det. Vi får hoppas det förbättras!
 
Idag har jag haft en riktigt bra dag, trots min förbaskade hosta. Känns som att jag hostar upp lungorna när attackerna börjar. Men ändå har jag haft ett leende på läpparna mest hela tiden. Nu ska jag fortsätta se film med min sambo. Godnatt fina!

senaste tiden genom telefon

 
Jag är tillbaka! Har glömt bort bloggen alltför länge nu, har kännt stress under hela denna tiden som jag inte bloggat, men har haft så mycket annat att tänka på och göra så det har lämnat till sidan.
Har fokuserat mera på mig och mina tankar istället för att kämpa för att ni ska få ett två-minuters nöje varje dag. Har på ett sätt varit rätt så skönt med en paus men insåg nog rätt så snabbt att bloggen är en del av mig.
En sak som påverkat bloggningen en hel del är faktumet att jag inte alls har fritid på samma sätt, för varje dag ska det lagas mat, det ska städas hela jävla tiden, handlas osv. Men för att vara sjutton år tycker jag att jag klarat det bra det här med ett hushåll. Inte mer om detta nu återkommer imorgon med nya funderingar. Ha det bra!

telefonbilder och söndagsprat

 
Min senaste instagrambild (ssarahelisabeth heter jag där) och min kaffekopp imorse. 
 
Idag har jag och Benjamin varit efter ett par nattduksbord och målat dem tillsammans. Och jag måste nog säga att man märker tydlig skillnad på hur någon som inte har "lärt" sig måla och hur jag som snart gått ett år på ytbehandlare målar. Ganska roligt, man tror ju att vem som helst kan måla och att det inte är någon konst men tydligt verkar det nog vara det. Men inte klagar jag, tyckte det var så härligt att göra något jag kan bättre än Benjamin tillsammans med honom. Brukar ju alltid vara han som förklarar och utstrålar kunskap när vi gör något praktiskt arbete. 

glad påsk!

 
För några dagar sedan binde jag ihop lite björkris till en krans med hjälp av Benjamin. Och sen hängde jag ett par urblåsta äggskal på den så det blev lite påskigare. Tycker den blev en riktigt söt detalj man ser när man kommer in.
 
Idag ska vi på mat till Benjamins mamma och sedan har vi inga andra planer ä att vi säkert går och kikar in påskbrasan i solf. Glad påsk på er!

svartvita

 
Tre bilder från igår och en på dimman imorse. Jag och Benjamin är alltså på villan med mina föräldrar, vi har kokat mat på vedhellan, badat bastu och njutit av att vara på skären helt enkelt. Ikväll sitter vi bara inne i varma stugan och njuter,  hoppas ni har en fin påskhelg! 

såhär ser det ut hos oss

 
Tänkte visa lite bilder från vårt vardagsrum/kök då det nästan är klart. Alla möbler har vi fixade iallafall men lite småfix finns nog kvar att göra. Själva köket ska ni få före och efter bilder på då jag ska måla om skåpsdörrarna och sånt. Nästa vecka tror jag nämligen jag ska få dem målade, måste bara orka dra med dem till skolan så jag får sprutmåla dem. Sen finns den ju massor jag vill göra om i hela huset. Eller ja inte hallen för den fullkommligt älskar jag. Men resten av huset njaaa.. Det värsta med att vara ytbehandlare är ju att jag vet ju hur fel ser ut. Och när det finns stora fel, är det det enda jag ser. Och enda jag vill göra är ju att fixa det, men det kostar pengar. Så det går inte bara sådär, och dessutom så hyr vi ju faktiskt och äger inte såå.. Men det ska nog ordna sig.