mina tips till er

 
Vad gör man när man känner sig ledsen? Det här har jag funderat på ett par dagar pågrund av olika orsaker. Jag kom fram till ett par saker jag tycker brukar fungera för det mesta. Så här är mina tio tips till er!
 
 
1. Se en film, din favoritfilm för att vara mer exakt. Det är något jag alltid vill göra men tyvärr har dumma netflix tagit bort mina två favoriter.
 
2. Ta en lång varm dusch. Som kvinna är detta egentligen inte speciellt kul, för jag menar det är inte bara sådär att ta en dusch. Jag behöver förbereda mig mentalt på allt vad som det innebär att duscha. Det är hårtvätt, det är balsam, det är hudskrubb, det är rakning, det är ansiktstvätt osv. Extremt ansträngande egentligen. Men ditt hår dör inte av att du går in i duschen står under det varma vattnet och gråter en stund tills det känns bättre och struntar i allt som heter balsam.
 
3. Vi fortsätter i samma stil bara att motsatsen, gör en ansiktsmask (finns sjukt många bra hemmagjorda) ta det lungt stäng ögonen och slurpa i dig lite vin. Det kan göra så gott. Även att köra hela dusch racet plus hårinpackning osv. kan få dig att må såå bra.
 
4. Ät. Detta har jag svårt med, när jag är ledsen vill jag inte äta, spelar ingen roll om vi talar om en sallad eller en glass. Jag vill helt enkelt inte, men tillsist tvingar jag mig själv och då mår jag såå mycket bättre.
 
 
5. Sminka dig. Jag vet det kanske låter dumt, man ska ju ingenstans och så där. Men om du sminkar dig rejält och ser festsnygg ut känner du dig festsnygg.
 
6. Gå ut på en promenad, eller ut och spring! Man mår så bra av att ha varit ute och rört på fläsket lite.
 
7. Städa, tvätta kläder, baka, gör något du har ångest över att du skulle måsta göra. Efteråt mår du så mycket bättre.
 
8. Ring din bästa vän, din pojkvän/flickvän, en familjemedlem och tala ut. Ifall du inte vill tala om varför du sitter och mår skit så kan ni bara prata strunt. Det funkar också!
 
9. Krama någon. Allt känns lite bättre efter en kram.
 
10. Det svåraste..gråt färdigt och tänk positivt, allting blir bättre efter en stund!
 

kärleksfrågor

Är du i ett förhållande? Ja det är jag.

 

Har du kysst någon idag? Tyvärr inte.

 

När går gränsen vid otrohet?  Det kan disskuteras, men jag skulle säga läppar mot läppar.

 

Är du romantisk? Joodå älskar romantik!

 

Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? Benjamin är perfekt för mig, så precis så som han är.

 

Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän? Jobbig, klängig, kärleksfull, tönttig, pussjuk och älskar att skämma bort min pojkvän med presenter, mat och andra små saker.

 

Vad är viktigt i ett förhållande?  Kärlek.

 Bilder hittade via pinterest
 

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Ja men det är väl klart.

 

Har du lekt med någons känslor? Njaae inte skulle jag säga det.

 

Hur många har du varit ihop med? Benjamin är mitt första "riktiga" förhållande.

 

Länge höll ditt längsta förhållande?  Ett och ett halft år har jag och Benjamin hållt ihop än så länge.

 

Hur länge var ditt kortaste?  Oj kanske några dagar eller ett par veckor.

 

Vill du vara singel eller ha ett förhållande?  Skulle aldrig byta ut det jag har nu mot singelliv.

 

Är du en bra pojk/flickvän?  Jag skulle nog tro jag är det jo.

 
 

Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)?  Min sambo..

 

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? 26 och 30 skulle jag gissa.

 

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn?  Nej, det skulle jag inte kunna.

 

Har du mest blivit dumpad eller dumpat?  Tror det ligger ganska lika.

 

Hatar du ditt ex?  Har inget "riktigt" ex men han som kommer närmast det är en riktigt bra vän till mej och Benjmin.

 

Har du velat bli tillsammans med ditt ex igen?  Inte sen jag kom över honom nej.

 

Har du kvar någonting från dina gamla förhållande?  En vän och minnen.

 

Bästa raggningsrepliken?  Ingen aning.

 

Hur skulle den perfekta dejten se ut?  Mat vid en fin restaurang (eller grillo vem fan bryr sig), komma hem till rosenblad på sängen och efterrätt i sängen ;)

 

Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? Benjamin.

 

Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då?  Ta mitt pick och pack och flytta ut.

 

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte? Åååh jaa, har hela bröllopet planerat i mitt huvud redan. Och jag vill gifta mig för jag tycker det är en sak man gör när man är kär och vill spendera resten av sitt liv med varandra.

 

Vill du ha barn? Ja jag vill ha två småttingar.

 Bild hittad via pinterest
 

Blir du lätt kär?  Jag blir lätt intresserad eller förtjust men jag har aldrig fallit för någon som jag gjorde för Benjamin.

 

Vad faller du för? När han tittar på en som att ingenting annat existerar och kysser en som han aldrig vill kyssa någon annan.

 

Vad är det mest avtändande du vet?  Tajta små kalsare och dålig andedräkt, och kondomer alltså nej bara nej såå avtändande.

 

Hur viktigt är det att man har något gemensamt? Viktigt, man måst kunna tala om saker för att det ska hålla länge och kunna göra saker tillsammans. Men det är minst lika viktigt att ha något eget intresse.

 

Har du fått ditt hjärta krossat? Joo det har jag nog.

 

Hur raggar du?  Då när jag raggade gick jag väl fram till karln jag ville ha och gav honom en rejäl kyss iställe för att stå och se dum ut och hoppas han ska göra det.

 

Har du en ”utseendetyp” hos killar?  Jag gillar skägg, inte ett såntdär stort ett litet och välskött.

 

Vem var din första kärlek?  Min första förälskelse var ju nog när jag gick i tvåan i lågstadiet men min första kärlek var kanske mitt "ex". Även fast jag aldrig vrit så kär som jag är nu.

 

Vad tycker du om att ligga på första dejten? Det kan också disskuteras, i vissa fall lyckas det ju hur bra som helst men i de flesta fall känner man inte den andre tillräckligt bra för att veta var den vill och då blir det lätt missförstånd vilket brukar sluta olyckligt.

 

Vad tycker du om one night stands?  Var och en får ju göra egna val, jag är inte en person som kan säga fy och skam om detta och det tycker inte jag heller. Vad är fel med att ha sex en gång om båda vill det?

 

Är kärlek allt i livet? Kärlek är mycket men inte allt. Även fast man kan klara mycket med bara kärlekens hjälp kanske det inte är optimalt. Men kärleken är något av det viktigaste tycker jag.

 
 

något vackert

 
Detta underbara vackra nattlinne köpte jag inne på lindex för 27,95 tidigre i veckan. Ennu har jag inte andvänt det men det är så vackert och mjukt. Älskar det redan!

Senaste nytt i sminklådan

 
Två nagellack från Loreal som jag från tidigre erfarenhet är det bäst nagellack jag hittat, färgen är bra och det håller länge. 5,90 euro styck kostar de. Dessa är i färgerna 243 tangerine luv och 242 pink o pop. BBcreamen från Garnier har jag andvänt nu närmre ett år och jag är ortoligt nöjd med den. 13,50 får man betala för den mirakel "krämen". TangleTeezer borsten fyndade jag för några veckor sedan på Tokmanni för 10 euro(!!) vilket är typ jätte bra pris för denna borsten. Rimmels stay matte puder har jag haft i sminkväskan lika länge som BBcreamen och jag gillar det, känns lätt på huden och om man inte svettas extra mycket hålls ansiktet matt nästan hela dagen. Mitt är i 001 transparent. Endast 7,90 kostar det vilket är ett stort plus. Ögonskuggspaletten är från Maybelline och kostade runtomkring 15 euro, kommer inte ihåg mer exakt. Denna har jag testat lite, och jag gillar att den har både matta och skimmriga färger. Pigmentet i de mörka skuggorna är riktigt bra, med de ljusa är lite sämre.. Men eftersom den har så pass många färger så tror jag den kommer bli en favorit.

idag..

 
Idag har jag fortsatt med plattläggningskurs i skolan, varit och checkat in nya loppiset combo, haft bilteorilektion och ätit denna goda sallad. Såå snabb och lätt att göra, och för mig som verkligen älskar fisk och skaldjur var detta en riktig höjdare.
Nu sitter jag med lite rosa färg i håret och dricker vin. Ska laga en mysig ansiktsmask och smörja in med med härliga krämer också, skämma bort mig själv lite sådär föratt det är tisdag och jobbigt.
Hoppas ni har det riktigt fint!

kärlek

 

ny hårfärg

 

22 frågor

 
Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på vem jag ska kontakta men oftast ringer jag, går så mycket snabbare och smidigare. 
 
Är dina föräldrar gifta eller skilda? De firarde 20 år som gifta i sommar. 
 
När såg du senast din mamma? Idag.
 
Vilken är din favoritplats? Benjamins famn.
 
Vilken plats föredrar du minst? Äckliga lokalfester eller typ förstamaj torget då det är fullt av människor. 
 
Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis i mitt drömhus, gift och kanske med någon unge eller två. 
 
Hur stor är din säng? 160cm av kärlek.
 
Sover du med eller utan kläder på dig? Utan finns inget bättre än att sova naken i nytvättade lakan och nyrakade ben. 
 
Hur många kuddar har du i sängen? Sex stycken skulle jag påstå vi delar på med Benjamin.
 
Är du social? Nja, oftast men det beror på om jag känner mig bekväm bland de personer jag är med.
 
Tycker du om kaffe? Om jag får lägga hur mycket socker och mjölk jag vill i. (Vi talar inte bara en eller två sockerbitar nu.)
 
 
Vill du ha barn? En pojke och en flicka, pojken ska va äldre och heta Michael Johannes och flickan Jenifer Elisabeth, hehehe.
 
Vad spenderar du helst pengar på? Något jag verkligen vill ha och inte egentligen behöver. Hatar att lägga pengar på nödvändiga saker såsom tamponger eller vessapapper typ.
 
Flirtar du mycket? Det skulle jag inte påstå.
 
Har du några piercingar? var? Jag har fyra vanliga hål i öronen, en i övre delen av örat, en industrial och en napakoru.
 
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Nåå jag flyttade väl ihop med Benjamin delvis för att få dela säng med honom varje natt såå...
 
Din sämsta egenskap? Jag har sämsta lokalsinnet man kan föreställa sig och så blir jag arg väldigt lätt och kan tyvärr inte dölja det.

Är du nöjd med ditt utseende? Jaa det är jag faktiskt.
 
Vad vill du ändra med ditt utseende? Skulle inte bli arg ifall mina bröst fick en växtspurt.
 
Har du kysst en kompis någon gång? Hahah på fyllan visar man ju kärlek till sina vänner på lite intimare sätt än vanligtvis..
 
Vem kramade du senast? Jag skulle gissa på mamma eller pappa. 
 
Vem kysste du senast? Min gubbe.
 

vackra loppis fynd

 
Dessa vackra fat/brickor blev mina för sammanlagt åtta slantar! Vilket är helt sjukt bra för nio snygga fat. Ett av de minsta "faten" är faktiskt en askkopp som är såå söt, riktigt liten och gammal. Är alltid så nöjd efter en loppisrunda, hittar nästan alltid något fint till hemmet för bara några slantar vilket känns otroligt bra för plånboken också!
 

studentfoton

 
Några av alla bilder jag fotade på studenterna i början på sommaren. Blev väldigt nöjd med resultatet på bilderna, hoppas ni också gillar dem!