mina tips till er

 
Vad gör man när man känner sig ledsen? Det här har jag funderat på ett par dagar pågrund av olika orsaker. Jag kom fram till ett par saker jag tycker brukar fungera för det mesta. Så här är mina tio tips till er!
 
 
1. Se en film, din favoritfilm för att vara mer exakt. Det är något jag alltid vill göra men tyvärr har dumma netflix tagit bort mina två favoriter.
 
2. Ta en lång varm dusch. Som kvinna är detta egentligen inte speciellt kul, för jag menar det är inte bara sådär att ta en dusch. Jag behöver förbereda mig mentalt på allt vad som det innebär att duscha. Det är hårtvätt, det är balsam, det är hudskrubb, det är rakning, det är ansiktstvätt osv. Extremt ansträngande egentligen. Men ditt hår dör inte av att du går in i duschen står under det varma vattnet och gråter en stund tills det känns bättre och struntar i allt som heter balsam.
 
3. Vi fortsätter i samma stil bara att motsatsen, gör en ansiktsmask (finns sjukt många bra hemmagjorda) ta det lungt stäng ögonen och slurpa i dig lite vin. Det kan göra så gott. Även att köra hela dusch racet plus hårinpackning osv. kan få dig att må såå bra.
 
4. Ät. Detta har jag svårt med, när jag är ledsen vill jag inte äta, spelar ingen roll om vi talar om en sallad eller en glass. Jag vill helt enkelt inte, men tillsist tvingar jag mig själv och då mår jag såå mycket bättre.
 
 
5. Sminka dig. Jag vet det kanske låter dumt, man ska ju ingenstans och så där. Men om du sminkar dig rejält och ser festsnygg ut känner du dig festsnygg.
 
6. Gå ut på en promenad, eller ut och spring! Man mår så bra av att ha varit ute och rört på fläsket lite.
 
7. Städa, tvätta kläder, baka, gör något du har ångest över att du skulle måsta göra. Efteråt mår du så mycket bättre.
 
8. Ring din bästa vän, din pojkvän/flickvän, en familjemedlem och tala ut. Ifall du inte vill tala om varför du sitter och mår skit så kan ni bara prata strunt. Det funkar också!
 
9. Krama någon. Allt känns lite bättre efter en kram.
 
10. Det svåraste..gråt färdigt och tänk positivt, allting blir bättre efter en stund!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback