#hardworkingwoman

 
Även fast bilden inte riktigt visar det så har jag jobbat röven av mig idag. Slipat, målat, slipat målat, målat, målat, målat! Men snart så börjar det väl vara klart, deadline på söndag. Stress!

bilägare

 
Har hänt en del sen jag sist syntes til här, bland annat har jag gått och blivit bilägare. En liten mörkblå volvo från 96, perfekt! Vad annat? Jag har haft massor att göra och har inte gjort någonting alls... Kanske jag orkar idag, dessutom har jag påbörjat mitt projekt att sluta röka. Och det känns bra!

fem!

 
 
5 saker jag är bra på
-laga mat
-måla
-få fram min åsikt
-fotografera
-uppmuntra andra
 
5 saker jag gillar med min kropp
-min mage
-mina ögonbryn
-mina bröst
-mina ben
-min längd
 
5 saker jag är stolt över
-att jag kan vara mig själv
-att jag slutat mitt självskadebeteende
-att jag är motiverad till mitt yrkesval
-att jag är allmänbildad
-att jag inte lägger pengar på onödiga saker
 
5 saker jag är tacksam för
-min familj
-min underbara pojkvän
-att jag fick chansen att testa olika utbildningar
-mina vänner
-säkerheten i vårt land (syftar på sjukvården, bidrag av olika slag, utbildning osv.)
 
Denna utmaningen hittade jag via Ettas blogg och tänkte att varför inte? Ni andra som bloggar häng med och gör denhär ni också! 

idag firar vi ett år tillsammans


måndag i februari

 
Idag har jag haft en jobbig dag, allt har varit sådär extra tungt. Och ikväll ska jag läsa ut en bok och snabbt skriva en bokpresentation. Deadline imorgon och jag börjar idag, så jäkla duktigt alltså. Stress!

några nya guldklimpar

 
Ber om ursäkt för suddiga bilder, både jag och kameran blev tydligen blinda av solen idag..
 
Dessa fina burkar och flaskor fyndade jag på loppis för sammanlagt nio slantar. Älskar att fynda fina saker för nästan inga pengar alls på loppisar! Och Benjamin blev så lycklig över att jag hittade en karaff till honom.

alla hjärtans dag

 
Min foto/minnesvägg jag har ovanför sängen. Det röda hjärtat hoppade in idag då jag målat det och gav det i alla hjärtans present till Benjamin.
 
Idag har jag varit på brunch med släkten, fotat några porträtt, fått många pussar av älskling och inte så mycket mera. Har verkligen inget planerat för kvällen, känns ju lite tråkigt då det ändå är alla hjärtans dag men vi älskar ju varandra alla andra dagar endå så vi kanske myser till det lite extra nån annan dag. Hoppas alla får massvis med kärlek idag!

penkkis

 
Idag stod jag och frös i försöket att fånga en bild på min bror..vilket misslyckades. Men här är de bilder jag fick som jag tyckte blev bäst.

lite mörkare fotografi

 
Fotade lite bilder på Benjamin nu efter skolan och denna bild blev enda lyckade. Han vill ju aldrig kunna vara seriös framför kameran.. Men denhär blev jag faktiskt skitnöjd med!
 

tisdag

 

måndagsinspiration

Bilder hittade på pinterest.
 
Känns som att enda jag gör dagarna i ända är att kolla inredning på pinterest, får så sjukt mycket inspiration därifrån. Vill bara go crazy med massa målfärg och gamla saker!
 
Idag är det måndag och jag har haft en riktigt typisk måndag-dag. Var otroligt trögt att komma igång med skolarbetet och när jag äntligen sista lektionen började fokusera slog huvudvärken om till migrän. Fyfan säger jag bara, blev riktigt yr och illamående. Men efter att jag sov ett par timmar när jag kommit hem blev det bättre. Slängde ihop en snabb skink, bacon och ost paj till mat och nu sitter jag och väntar på att min pojkvän ska komma hem. Hörs imorgon igen!

självporträtt

 
De senaste dagarna har jag haft fullt upp med mungiporna upp till öronen. Om en månad händer något fantastiskt spännande som jag inte tänker avslöja ennu. Men jag lovar att det kommer komma upp mycket bilder på detta. Åh vad jag är lycklig!

torsdag i februari

En bild på hur jag hade håret idag.
 
Idag har jag varit i skolan från nio till tre, och egentligen haft en helt okej bra dag. Så det känns ju skönt, sådär annars har jag inte planerat att göra något alls resten av dagen. Och så får det bli, har stressat så mycket senaste tiden så jag måste börja ta det lungt. Hoppas ni alla har en riktigt fin torsdag!

något nytt

 
Denna basic tröjjan köpte jag idag på ginatricot för tre slantar! Har även hunnit äta pizza med min älskling och gått omkring i lite olika butiker nu efter skolan. Och nu vill jag endast ligga i sängen och glo på nån film och möjligen orka dra mig till duschen. Sen får jag äntligen sova. Hoppas ni haft en fin dag!

lockar och askbont

 
Två oredigerade bilder på mitt hår som Etta fixade idag. För två veckor sen färgade vi utväxten och klippte, idag blev det slingat och en milkshake tonigsbalsamsak lade vi också i för att få bort det gula som fanns kvar. Och jag är såå nöjd, blev sådär askigt blont och fint! 35 euro blev det att kosta för allt det här vid YAs egen salong eftersom jag är elev. Win!

något nytt

 
Under tiden jag varit borta här har det hänt massor hemma hos oss. TV-rummet målade och tapatserade jag och så blev det helt plötsligt ett litet hemma gym. Hittade även plats för benjamins gitarrer så gym-gitarrum blev det. Har ännu jätte mycket att fixa här men det känns som att jag äntligen börjar få ordning på våra liv. Jag vet int riktigt hur men över senaste tiden har hela övrevåningen börjat se ut som ett bombnedslag. Men som sagt börjar jag få ordning på det. Ännu måste jag måla ett skåp så jag och Benjamin har någonstans att lägga våra kläder. Har blivit sånt kaos desto mera saker han flyttar hit, känns ju nästan som att vi bor ihop nu när han har så mycket sina saker här och det inte bara är mina.
 
Nåväl från en sak till en annan, jag lovar och svär att i fortsättningen börjar jag blogga normalt igen. Har bara haft så mycket skit att ta hand om senaste tiden så bloggningen har kommit till sidan.