perfektion


Bilder hittade på pinterest.

när livet tar emot

Bilder från förra veckan.
 
Jag vet, det har varit noll uppdatering för länge. Men under tiden jag har varit borta har jag varit på ölkväll, dragit på mig en förskylning, börjat kolla på en ny serie, ätit jätte mycket tjockis mat och varit allmänt slö.

telefon bilder och om dagen

Ett par bilder från Jeppisäventyret i lördags.
 
Idag har jag varit i skolan och haft två lektioner och sedan gym, jävlar vad skön skoldag måste jag säga. Efter skolan blev det att skynda hem och hoppa i duschen innan Henni kom hit. Hon fyllde år i början av månaden så jag hade bakat en hallonkladdkaka till henne. Så jag och hon satt länge och talade om...ja huvudämnet blev väl dialekt. Så vi satt och funderade på hur vi själva talar. wat. Nåväl sen dess har jag skypeat med min skogsmulle och nu borde jag ta natten. Men eftersom jag är så jävla cool tänker ja kolla en film och vara dödstrött imorgon.

blommor och 19onde

Klänning - H&M | Jacka - Gina Tricot | Skor - Steve Madden | Halsduk - H&M? | Hästsvanssak - Gina Tricot
 
Så här vandrade jag skolans korridorer idag. Det är måndag och vi har haft massor med jobbiga ämnen, men sådär annars har jag en helt bra dag! 
 
Idag är det dessutom ett helt år sen jag och Benjamin träffades, jag kan inte fatta att i ett helt år har det varit han och jag. Känns otroligt underbart!

rosa, svart och guld detaljer

Skjorta (ny) - wish.com | byxor - Dr. Denim | Armband & Halsband - H&M | Skor - Bianco
 
Sjukt slarviga bilder, både slarvigt fotat och slarvigt redigerat. Men detta hade jag på mig idag i varje fall och jag har känt mig så snygg. Skylller på klackarna och att skjortan är ny!

ringar och röda läppar

 
Dagens klädval blev mina nya jeans från H&M, en gammal rutig skjorta runt midjan, en grå tröjja som varit mammas nångång i tiden och min kära YA jacka. Lite ringar från olika stället prydde mina fingrar och ett par slitna converse fick vara på fötterna.

körsbärsblomma

 
Världens härligaste body lotion och mina naglar atm.
 
Onsdag och jag vaknade på fel sida imorse, men nu mot kvällen har det börjat kännas bättre. Så det känns jävligt skönt. Nu på kvällen blir det väl netflix och kanske någon chokladbit. Godnatt sötnosar!

två höstbilder

Redigerade ett par bilder från hösten i nya redigeringsprogrammet  och jag är såå nöjd med GIMP så det är inte sant. Förutom den lilla detaljen att jag kan andväna cirka 8% av alla funktioner..
 
Andra dagen med kex-ämnen. Kampen fortsätter..
 
Nej men idag har vi haft lite olika tråkämnen och på slutet av dagen gymnastik som jag hade svårt att ta seriöst. Annars har jag ätit god mat, sovit lite, ätit marängkaka, duschat och haft mensvärk. Nu blit det netflix och sedan natten. Godnatt tisdag!

röda läppar och mössa

 
Ursäktar bloggtorkan med en bild på dagens facelook (töntigaste ordet någonsin).
 
I varjefall idag började skolan igen, första dagen med kex-ämnen och jag d-ö-r. Finns inget värre än att sitta i ett klassrum i tystnad och få sjukt i nacken. Och detta måste jag genomlida i sex hela veckor, hur kan folk gå i gymnasiet? Jag blir så rastlös då jag inte får göra något, praktiskt är bättre i min bubbla!
 
Ikväll ska jag duscha och möjligtvis städa upp mitt rum, annars netflix all night long. Fast antagligen kommer jag slockna runt nio ikväll.. Återkommer med nya funderingar imorgon!
 

dagens inköp

 
Dessa fina saker köpte jag idag. Mitt favorit läppstift och torrschampo var något jag verkligen kände att jag behövde köpa. Resten var väl inte livsviktiga saker. Tränings tights för 19.95 från H&M, boyfriend jeans som var på rea för 20 lappen från H&M och en mössa för 3 euro också från H&M. Och jag är så lycklig, känns så underbart att köpa saker till sig själv speciellt då man gör det väldigt sällan.

marmoreringar

 
Tidigare in i skolåret hade vi en kurs i dekorationsmålning. Vilket jag tyckte var ganska så kul, här är två av de "tavlor" vi gjorde om jag bestämde jag ska behålla för jag blev helt nöjd med dem. De är då två oliga sorters marmor jag har försökt efterlikna. Den gröna är väl en grön marmor (Alltså jag är inte säker vet bara att det är en sorts sten.) och den vita ska föreställa carrara marmor om jag inte har helt fel på namnen. (Som det sprättat färg på så den är lite små förstörd menmen.) Vi gjorde också efterlikningar av olika träslag och granit. Men de blev inte helt lika lyckade, de blev rent utsagt skitfula.
 
Men jag tänkte det kanske skulle vara kul att läsa lite om vad jag gör i skolan och så. Kanske det kommer fler liknande inlägg i framtiden om det gillas? Men nu efter julen har jag allmänna ämnen så det är ju inte så intressant. Kanske ni får hänga med under yrkesprovet mera sedan?

Prickigt

 
Fick en fråga om vilket redigeringsprogrammet jag talade om tidigare var. Det är GIMP 2 som jag nu har börjat försöka andvända. Här uppe ser ni två olika redigerigar jag jag försökt mig på. Den övre då en helt vit bakrund och de nedre bilderna har jag bara ändrat lite i kurvor och nivåer. Och så tror jag jag lade på lite extra kontrast också.
 
Klänningen på bilderna kommer från H&M och blir din för 14.95 euro. Tredje gången gillt, jag har köpt tre prickiga klänningar de senaste månaderna i försöket att få en bra. Men de två tidigare har varit för små men nu jävlar! Det enda minuset jag hittar är att den är lite kort i min smak, annars wohooo!

vit med guldkant

 
Ett par bilder på min underbara kaffekopp som rymmer en halvliter. Så härlig att hålla i händerna och fin med guldkant. Kommer från Indiska och kostade nånting runt 15 euro. 

röda underkläder och redigering

 
Testar ett nytt redigerigsprogram nu och kan verkligen inte andvända det, men här är en bild var jag har förökt få bakgrunden vit. Inte jätte bra men kanske jag lär mig nångång.
 
Underkläderna på bilden köpte min älskade pojkvän i julklapp till mig. Älska!

nyårsklänningen

 
Klänningen jag hade på nyårsfesten, som råkade komma på posten samma dag! Den kommer från wish.com och är helt underbar. Otroligt nöjd! Hoppas ni hade ett awesome nyår och att det nya året fortsätter bra!