blåbär och sådant

 
Dessa bilder skulle komma upp för x-antal timmar sedan, men internet har bråkat något otroligt idag. I varje fall detta var min goda frukost, älskar att äta detta på morgonen brukar bli så bra dag då!
 
Idag har jag luggit hemma och mått allmänt dåligt med halsont osv. tills jag inte klarade av att bara vara längre. Så jag åkte till stan och köpte lite smink och en mixer. Hämtade också massa saker från gerby så nu har jag äntligen alla mina fyra mintgröna köksstolar. Lycklig. Sen var jag och Benjamin till gigantti för att jag skulle köpa en telefon till honom då han köpte en kamera till mig här om dagen, pengarna bara flyger iväg. Usch känns inte bra, inte bra alls.
 
En helt annan sak, nu när jag tog upp pengar. Vet ni som bor hemma ennu HUR jävla mycket mat kostar? Inte alls kul att kolla priser på alla matvaror och ta det billigaste för att kunna äta hela månaden. Okej nog får vi ju mat av våra föräldrar ifall vi skulle bli i den situationen. Men alltså nog vill vi ju köpa vår egen mat osv. Njut av att bo hemma medans ni gör för det är tusen gånger lättare. Missförstå mig inte nu, jag verkligen älskar att bo ensam med Benjamin men nog uppskattar man nu i efterhand lite mera vardagssysslor man inte behövde tänka på förr på samma sätt. Sen finns ju massor med andra fördelar med att bo hemma, den lilla mamis och papis som jag är saknar jag att kunna få en mamma eller pappa kram exakt när man behöver en. Nu ska jag avsluta detta inlägg godnatt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback