"reflexskärm" utan och med

På första bilden andvände jag foliepapper som reflexskärm och på andra bilden ingenting. Här ser man skillnaden med och utan tydligt. Men det blev ändå en ful skugga då det var svårt att andvända foliepappret. Alla bilder är fotade med exakt samma inställningar, så något annat ska ni inte tro.
 
Samma sak här foliepapper som reflexskärm och på andra bilden ingenting. Här är skillnaden inte jätte stor men ljuset är mer jämnt som det ska vara. Jag menar försök redigera den andra bilden ljus och fin så ska i få se på fan! Så mycket lättare med jämnare ljus.
 
Och här är då de jag andvänt "refexskärm" med redigerade och klara. Jag själv är väldigt dålig på att komma ihåg att andvända reflexskärm fast jag äger en riktig hujahaja sak. Och idag när jag ville andvända den så har jag ju självklart glömt kvar den i gerby.. Men jag testade med foliepapper och jävlar vad det fungerade! Inte idealiskt att andvända det och inte blev ju resultatet perfekt heller. Men man tager vad man haver. Så ni som inte vill spendera pengar på en reflexskärm gör en egen! (Finns massor med tutorials hur på det stora internätet.)
 
Från en sak till en annan, jag har fått en ny kamera!! Pappa och Benjamin hade söndrat någonting på min när de försökte fixa minneskortsluckan som sen inte gick att fixa. Men Benjamin hade hittat en likadan D3000 som jag hade billigt begagnat som han köpte till mig. Han är för söt! Och fastän det är en exakt likadan kamera som jag hade så känns det såå underbart, jag menar den fungerar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback